opinie mercedes a 140

sprawdź też:

mercedes-benz

opracował Piotr Sielicki

Oto najbardziej wartościowe marki motoryzacyjne | RANKING

Oto najbardziej wartościowe marki motoryzacyjne | RANKING

Instytut badań rynku i opinii Millward Brown po raz kolejny opublikował listę najbardziej wartościowych marek w dziedzinie motoryzacji. Oto 10 najlepszych

Lincoln, Lexus i Jaguar najbardziej niezawodne za Oceanem

Lincoln zajął pierwsze miejsce w tegorocznym rankingu niezawodności VDS - poinformowała firma analityczna J.D. Power & Associates. Za nim uplasował się Lexus, a dalej - Jaguar

Wybieramy najlepszy używany kompakt (2006)

Planujesz zakup pięcioletniego kompaktu, ale zastanawiasz się, który ma największy bagażnik, albo najlepsze przyspieszenie? Zobacz nasze zestawienie i znajdź swojego faworyta

TOP 10 | Kombi za 7 tys. zł

TOP 10 | Kombi za 7 tys. zł

zabezpieczenia antykorozyjnego. Trudy wieloletniej eksploatacji nie najlepiej znosi też mechanizm szyberdachu, układ kierowniczy wykazuje luzy, a ze skrzyni biegów, silnika i dyferencjału wycieka olej. Uwagę należy zwrócić także na działanie automatycznej skrzyni biegów. Mimo że to Mercedes, oferta części

Volkswagen Golf V (2003-2008) - opinie Moto.pl

Volkswagen Golf V (2003-2008) - opinie Moto.pl

- propozycja bazowa Volkswagen Golf 1.9 TDI kontra Opel Astra 1.7 CDTi VW Golf V, Ford Focus C-Max i Mercedes klasy A - co wybrać? Dariusz Dobosz Volkswagen Golf od emerytki - WIDEOVolkswagen Golf GTI Adidas - GALERIAAutotrader.pl - bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

Porsche World Roadshow 2011

Porsche World Roadshow 2011

Producentom sportowych samochodów łatwiej zaimponować nabywcom. Wystarczy odpowiednia dawka emocji, by zawładnąć sercami potencjalnych nabywców. A jak zawładnąć portfelami kierowców?Na Porsche World Roadshow można zweryfikować nie tylko osiągi, ale również trwałość samochodów. Co to za impreza

Mercedes A W169 (2004 - 2012) - opinie Moto.pl

Mercedes A W169 (2004 - 2012) - opinie Moto.pl

Kiedy na rynek weszła pierwsza generacja Klasy A firma Mercedes usilnie przekonywała, że jest to samochód kompaktowy. Argumentem było przestronne wnętrze, porównywalne wielkością właśnie z kompaktami. Ta gra marketingowa niewiele miała wspólnego z rzeczywistością. Jeśli już, to do kompaktów bliżej

Kabriolety do 30 tys. złotych

Kabriolety do 30 tys. złotych

nadsterowności, lecz jest to kolejny smaczek, który umila jazdę tym autem. Pod maską pracuje 140-konne VVTi o pojemności 1,8l, które w zupełności wystarcza do dobrej zabawy.Chociaż wygląda na wyjątkowego mikrusa, podróżowanie tym autem nie jest wcale kłopotliwe, a miejsca w kabinie pod dostatkiem. Pod warunkiem

Mercedes-Benz Klasa M

ponad 250 km autostradą Cannes - Nicea - Monaco i krętymi drogami południa Francji. Świetność bulwarów, odsłaniające się nagle zakręty, grząski lub kamienisty teren i wiejska idylla - wszystko to wydobywa rekreacyjno-terenowy smak SUV-a Mercedesa przyprawiony dużą dozą prestiżu. W kabinie nowej Klasy M

Historia kołem się toczy - Infiniti

Historia kołem się toczy - Infiniti

na publiczną drogę.Każdy z modeli buduje wizerunek marki i toruje drogę ku przyszłości. Z resztą rozprawiają się klienci i historia, która pieczętuje, że samochody japońskie określa się mianem niezawodnych, niemieckie mają opinię solidnych, a francuskie - komfortowych. "Przez przeszłość do

Mercedes klasy A (1997-2004) - opinie Moto.pl

Mercedes klasy A (1997-2004) - opinie Moto.pl

, 60, 75, 90 lub 95 KM) 2002, styczeń - wersja A 210 Evolution, silnik 2.1 (140 KM) 2004, jesień - druga generacja Mercedesa AŁYK TECHNIKINowatorska "kanapkowa" konstrukcja płyty podłogowej Mercedesa A pozwoliła znacznie podwyższyć poziom bezpieczeństwa. Pasażerowie są dobrze chronieni

Toyota Corolla/Auris

40 lat produkcji, 32 miliony samochodów sprzedanych do ponad 140 krajów, wpis do Księgi rekordów Guinnessa, opinia jednego z najmniej awaryjnych samochodów... Rekordowe "naj" można by mnożyć. Jako znak handlowy Corolla jest chyba lepiej znana niż matka Toyota, a w rozpoznawalności

Lancia Musa

Kolejny wytworny miniwan. Przypomnijmy pozostałe: aluminiowe Audi A2 które m.in. ze względu na wysoką cenę nie cieszy się dużym zainteresowaniem. Mały Mercedes klasy A, który właśnie doczekał się następcy. No i Meriva. Meriva? Tak, bo ten Opel daje się całkiem bogato wyposażyć. I tak bogato

Cadillac CTS - Amerykańska alternatywa

. Poprosiłam kilku znajomych, by notowali każdego Cadillaca, jakiego zobaczą na ulicach swoich miast. Po tygodniu notesy mieli puste. Owszem, w całej Polsce są tylko trzy salony tej marki, ale to jeszcze o niczym nie świadczy -Porsche też nie ma ich wiele, a jednak każdego dnia, przynajmniej wWarszawie, możemy

Audi A6 3,2 FSI Quattro

TDI (225 KM), a dla bardzo oszczędnych - 2,0 TDI (140 KM), która zapewne za zachodnią granicą stanie się ulubionym wyborem taksówkarzy. Podobnie jak automatyczna, sześciobiegowa skrzynia biegów, która w "naszym" Audi spisywała się bez zarzutu. Do dyspozycji mieliśmy aż trzy tryby: normalny

TOP FIVE | KLASA D PREMIUM

TOP FIVE | KLASA D PREMIUM

sądzić, że kolejna generacja Trójki, której debiut zapowiedziany jest na przyszły rok będzie bardziej komfortowa.    Ceny: od 114 400 zł - 1.6 Ben 122 KM Najlepsza wersja:320d 177 KM - 145 900 zł335i 306 KM - 203 500 zł   3. Mercedes CPrzednia generacja klasy C postawiła poprzeczkę tak

Skoda Superb (2001-2008) - opinie Moto.pl

Skoda Superb (2001-2008) - opinie Moto.pl

4d, silniki benzynowe 1.8 Turbo (150 KM), 2.0 (115 KM), 2.8 V6 (193 KM), turbodiesle 1.9 TDI (100 KM i 130 KM), 2.5 TDI (155 KM) 2003 - turbodiesel 2.5 TDI (163 KM) 2005 - turbodiesle 1.9 TDI (105 KM), 2.0 TDI (140 KM) 2006 - niewielka modernizacja (nowe reflektory przednie i lampy tylne

Skoda Superb (2001 - 2008) - opinie Moto.pl

Skoda Superb (2001 - 2008) - opinie Moto.pl

modelu2001 - premiera modelu, nadwozie sedan 4d, silniki benzynowe 1.8 Turbo (150 KM), 2.0 (115 KM), 2.8 V6 (193 KM), turbodiesle 1.9 TDI (100 KM i 130 KM), 2.5 TDI (155 KM)2003 - turbodiesel 2.5 TDI (163 KM)2005 - turbodiesle 1.9 TDI (105 KM), 2.0 TDI (140 KM)2006 - niewielka modernizacja (nowe reflektory

Audi A8 (1994-2002) - opinie Moto.pl

biegów Tiptronic, jednak bez większego problemu znajdziemy A8 z tradycyjną, manualną przekładnią. Na pierwszy rzut oka rozczarowuje napęd na przednią oś, kiedy dwaj najwięksi rywale - BMW E-38 ("siódemka") i Mercedes W-140 (S-klasa) dokazują napędem na tył. Ale Audi ma jeszcze coś - doskonały

Jeep Grand Cherokee (1998-2009) - opinie Moto.pl

Jeep Grand Cherokee (1998-2009) - opinie Moto.pl

prędkościach a także w zakrętach staje się autem wymagającym, właśnie ze względu na dużą masę. Dynamicznej jeździe nie sprzyjają też stosunkowo miękko zestrojone zawieszenia, wyraźnie nastawione na wysoki komfort jazdy. W wersjach ze sztywnymi osiami z przodu i z tyłu sama konstrukcja podwozia stanowi

Re: mitsubushi lancer vs volvo s40

Baardzo niezawodne... Nic a nic sie z nimi nie dzieje... 7 lat na rynku i zero skarg w tym zakresie... klasyczne japonce, lubia obroty... MIVEC od 4k rpm i wtedy sie budza...1.6 to rozwojowka silnika 1.5 109KM ktory byl opracowany wspolnie z Daimlerem (tak to ten od Mercedesa) jako najmocniejszy

MERCEDES A140 - CO SĄDZICIE?

zastanawiam sie nad kupieniem mercedesa A140. macie jakieś doświadczenia? rocznik 1998. dziękuję za wszelkie opinie.

MERCEDES A140 -CO MYŚLICIE?

zastanawiam sie nad kupieniem mercedesa A140. macie jakieś doświadczenia? rocznik 1998. dziękuję za wszelkie opinie.

Re: Podziały klasowe | To nie takie proste

stara S-klasa W140. Klasyka motoryzacji. Poza tym, globalizacja Panowie. Dlatego darzę wielkim szacunkiem ludzi lubiących samochody niszowe starej daty. BMW Seria 7 (E32-E38) W 140! Przepiękna Alfa 156 (Mimo wielu opinii o jej awaryjności-po części prawdziwych) Może i koreańska, dla niektórych paskudna

Re: Król tanich zakupów zmarł. Co dalej z najtańs

dla znających język polecam ciekawy artykuł: T.Aldi i motoryzacja www.autobild.de/artikel/aldi-auto-theo-albrechts-mercedes-s-420-l-w140-_1226572.html a ogólnie to Gazeta jak zwykle popisuje się dziennikarstwem opartym o Wikipedię chyba bo np. laptopy pod marką Medion (?) sprzedawane w Aldim mają

Re: Honda Civic Sedan 1.8 Executive | Pierwsza ja

Nm, czyli tyle ile diesel Hondy w Civicu. Bo nie Nm przyspieszają, tylko Nm x obroty. A honda to wysokoobrotówka dająca fajny dźwięk. Więc swoją opinią tylko się ośmieszasz. Co do automatu 5-biegowego. Mercedes ma 4 biegi w automacie ... nadal ci coś nie pasuje? Tekst o prostowaniu nóg pominę

Re: Citroën C5 2.0 HDI 160 | Za kierownicą

układem jezdnym i zawieszeniem po trzech godzinach jazdy z prędkością 140 -160 km/h i mocnym wietrze bolą ręce z mercedesa i citroena wysiadasz zrelaksowany :) Politykę cenową Citroen trudno uznać za sensowną, wydaje mi się że sami sobie strzelają gola. Samochody są pozornie drogie, upust podczas zakupu

Re: małolitrażowe samochody górą

.8L,nowy; -VW Golf IV 1.6L,nowy; -Audi 2L,używany w USA; -Mercedes CL500 V8 model W140,z drugiej ręki; -i jako ostatni Mercedes CL500 V8 model W215,nowy i aktualny. Powiem tylko tyle:wszystkie poprzedząjące obie V-ósemki miały wobec nich od strony użytkowej tylko JEDNĄ,JEDYNĄ zaletę

Re: BMW serii 1 od 99 900 zł

Dobrze, więc BMW jest 100% droższe od Skody - i znowu: co z tego? Bugatti też jest sporo droższe od skody i jakoś nikt na to nie narzeka. Zrozumcie, że można kupić zegarek na targu za 40 zł, albo IWC u Strojnego za 140 tys. Nie można narzekać na cenę BMW bo to jest droga marka. @g: BMW to

rady kontika

Przykladow koleznace dac nie moge bo moja "znajomosc" mercedesa pochodzi od opinii znajomych. ---------- no właśnie widomosci z magla... Ciekawe, ze o bezndziejnej jakosci mercedesów mają zdanie ludzie którzy nigdy nimi nie jeździli.. No ale to kwestia psychologiczna bardziej niz

Re: Audi gra na nosie Mercedesowi | Wideo

nasze warunki to auto zbliżone do ideału. fakt, dużo kosztuje, ale nie słyszałem, żeby wśród posiadaczy audi powszechne były stwierdzenia, że ostatnie dobre audi to a-80, a wśród posiadaczy aut z gwiazdą nie raz słychać, że ostatnie dobre auta to w124 i w140. miałem tez kiedyś mercedesa ml - to już

A klasa

Zastanawiam sie nad kupnem Mercedesa A 140. Warto? Ma to byc samochod wylacznie miejski, przejezdzajacy rocznie ok 10 tys. km czyli prawie nic. Czy mial ktos doswiadczenia z tym autem? Czekam na opinie. PZDR

Re: Citroen XM - co sądzicie ???

rapid130 napisał: > > :). Tyle że takie zdanie można też odnieść do innych marek i modeli. Jak > ktoś > > kupi Mercedesa W140 i będzie nim dopier....ał po dziurawych polskich drog > ach, > > nie zaglądając do warsztatu to i tak solidny samochód też zarżnie. > > W

GAZ - PROFANACJA AUTA LUXUSOWEGO ?????

Witam wszystkich.Chcę zdać pytanie, czy instalacja gazowa w samochodzie np.Lexus Ls400 V-8,Mercedes W-140 (S-klase)itp. to profanacja czy nie.Spotykam się bardzo często z opiniami,że jak kogoś stać na takie auto musi mieć na benzynę.Poddaję tę kwestię pod dyskusję i myślę,że będzie to ciekawy temat

Re: minivan - jazda

normalnej jazdy każdy jest dobry a który Tobie będzie odpowiadał to musisz sprawdzić namacalnie... > Interesują mnie przede wszystkim opinie o: Zafirze B, Touranie, C- maxie, > Picasso, Scenicu, Verso z lat ok. 2004-2005. Mój Scenic jest niestety z roku 2000 jeżdżę nim więc ponad 9 lat i wciąż

Rejsy na Bałtyku i Polnocnym – TANIO! :)

kapitan i I-wszy oficer jachtu. Wystawiamy opinie z rejsu honorowane przez PZZ i RYA Terminy: a) 02.07 - 13.07.2010 (12 dni) b) 13.07 - 23.07.2010 (11 dni) c) 23.07 - 01.08.2010 (10 dni) d) 01.08 - 15.08.2010 (15 dni) e) 15.08 - 28.08.2010 (14 dni) f) 28.08 - 05.09.2010 (9 dni) Trasy: a) Gdańsk &ndash

Re: Mercedes 124 300E na gazie? da rade?pomozcie.

Witaj! Nie zgodze się z niektórymi opiniami, że Mercedes z gazem nie jeździ. Wszystko zalezy od jakości instalacji i zakładu, który wykonywał usługę. Osobiście miałem model 124 coupe 2.0 z gazem, 124 coupe 2.3 z gazem, C 180 - również z instalacją. Roczniki - 124 były 92 i 93 - jeszcze nie E

Re:najlepsze TDi ??? Moga posiadac p-wtryskiwacze

potrwa sporo czasu zanim VW calkowicie > zamknie rozdzial pompowtryskiwacze. CZY NOWY SILNIK VW 2.0 140KM (DIESIEL) TO UDANA KOSTRUKCJA, BO SLYSZALEM "PODZIELONE" OPINIE??????????

Re: Nowe clio czy uzywany mercedesA

poprzednika ładnie ciągnął to tu przyrost masy zrobi swoje. Mercedes A klasse - Nie jeździłem ale streszczę opinię Zientarskiego z "Pasjonatów" "Rozchorowałem się na zołądek - wszystkie flaki wytrzepane, noga mi cierpnie bo jak naciskam na gaz to muszę ją przekręcać, ogłuchłem bo powyżej 120

a to się wczoraj zdziwiłem.....

Wróciłem troszkę szybciej z pracy. Moja żona rówież. Zapakowaliśmy się z dziećmi do samochodui w drogę nad jezioro. Jadę sobie obwodnicą Bydgoszczy. Na liczniku jakieś 140 km/h. Długa prosta, świetna widoczność, żadnych zagrożeń. Samochód jadący przede mną sygnalizuje skręt w lewo (droga ma 2

Re: co wybrać MB 124 czy Audi A6 albo Toyota Aven

Hej, Ano wydaje mi się, że jest tak. Konstrukcja W124 pomimo tego, że jest ponadczasowa jest z lat 80. Audi C4 powstał na początku lat 90 czyli jakieś 10 lat po mercedesie. Silniki AAT i AEL to silniki z bezpośrednim wtryskiem i również mają pompę rzędową. Silniki te są stosowane do dzisiaj w vw

ranking ADAC: Japonia rulezzz

analityczną CAR, dominują marki japońskie, a najwyżej sklasyfikowany producent rodzimy - Porsche - znalazł się dopiero na szóstej pozycji. Ranking powstał na podstawie opinii zebranych wśród około 55 tys. osób, które poproszono o ocenę swojego auta oraz jakości obsługi serwisowej w skali od 1 (najwyższa

Re: Fiat Seicento 0,9 na gaz

marekglowacz napisał: > słusznie ..."jeździ jakoś na ten gaz". Między "jakoś" a jeździ jest pewna > różnica. proszę, fachowcu, napisz mi ile km, iloma samochodami i z jakimi instalacjami przejechałeś na gazie? budujesz opinię na podstawie swoich doświadczeń czy opinii

Re: O tym ze Civic Typ R kiepsko sie prowadzi

.5 137: Citroen Saxo - 73.4 138: Fiat Bravo - 70.7 139: Renault Espace - 70.6 140: Renault Laguna - 70.3 141: Peugeot 307 - 69.8 142: Mercedes M-Class - 69.8" Most unreliable (najbardziej się psujące): "The 10 most unreliable cars There were 142 cars listed in the final survey, of which the

Re: Podsumowanie

; Lexus? > > Ponieważ istotnie, w ogólnie pojętym mniemaniu merce i bmw nadal mogą być bardz > iej prestiżowe niż lexusy, acury i infinity. Co ja chcę dowieść to to, że to ju > ż niestety jest jechanie na opinii, bardzo cieżko wypracowanej przez te wszystk > ie mercedesy beczki, S-ki W140

Re: Mercedes klasy C (1993-2000) - opinie Moto.pl

Witam mam pytanie z mojego merca wydobywa sie duża ilość spalin koloru jasnego jaka jest przyczyna czy tak ma być?to jest 2,4V6 140KM 98rok.benzyna.Prosze o pomoc.Pozdrawiam Maciek.

Odpowiedź lukaswu

Mondeo. Mercedes C i BMW 3 są mniejsze od nowego A4 i nikt z tego nie robi zarzutu. Bo w klasie premium nie chodzi o to, żeby mieć najwięcej centymetrów. Poza tym mam wrażenie, że ty piszesz o poprzednim A4, któremu rzeczywiście "bliżej do kompaktu". O nowym tego już powiedzieć nie można, bo

Re: SKODA SUPERB 2.8 V6

Gość portalu: X napisał(a): > Panowie zawsze jest inny wybor. Jasne BMW Mercedes i Audi sa drogie i kradzione > > czesto. Ale Skoda nie jest jedynym innym wyborem. Z drogich marek jest jeszcze > Volvo i Saab. Sa tez nieco tansze 607 czy Vel Satis. Taki np. 607 jest w pelni >

Niemcy: Japońskie auta są najlepsze

Niemieccy kierowcy najbardziej cenią samochody z Japonii – wynika z najnowszych badań. Ankiety, jakie wśród swoich czytelników organizują pisma motoryzacyjne, dowodzą, że japońskie auta cieszą się wśród użytkowników najlepszą opinią. Ostatnio zwyciężyły w aż pięciu z dziewięciu badanych

No i gdzie są te Wasze dynamiczne bolidy?

na podjeździe pod górkę jako reakcję na otrąbienie go za zawadzanie na lewym pasie niestety musiał uznać wyższość "badziewiastego" Scenika cięższego wyższego z belką skrętną bujającego itd. (przywołuję opinie forumowiczów) I tak przez całą drogę wyprzedziły mnie tylko 2 Mercedesy ale takie

Re: Citroen XM - co sądzicie ???

;cytryny" i dlatego je chwalą Podobno w Polsce z tych samochodów powstają graty dlatego że właściciele nie trzymają sie terminów serwisowania albo np zamiast LHM leją jakis olej rzepakowy :). Tyle że takie zdanie można też odnieść do innych marek i modeli. Jak ktoś kupi Mercedesa W140 i będzie nim dopier

Re: Historia kołem się toczy - Infiniti

Bez wątpienia japońskie limuzyny to modele tak długowieczne, jak Mercedesy z najlepszych lat. Swego czasu jeździłem TL'ką z 1996 roku, jeszcze z 3,2-litrowym V6 SOHC o mocy 200 koni i przemiło wspominam ten samochód. Mimo szyb bez ramek był cichy, a po Warszawie zużywał jedynie 12 l na "

D A E W O O - użytkownicy!!! Piszcie o swoich :-))

Witam Was wszystkich :-))) Ciekaw jestem co napiszecie o swoich Daewoo? Ja sam od czterech lat jeżdżę Daewoo Espero 1,8 CD z 1997 roku. I jak na razie jestem z niego zadowolony. Owszem, to nie solidny mercedes (hahaha) ani niezawodna Corolla. Ale... Własnie, cena przecież jest istotnym

Re: Podsumowanie

nie > Lexus? Ponieważ istotnie, w ogólnie pojętym mniemaniu merce i bmw nadal mogą być bardziej prestiżowe niż lexusy, acury i infinity. Co ja chcę dowieść to to, że to już niestety jest jechanie na opinii, bardzo cieżko wypracowanej przez te wszystkie mercedesy beczki, S-ki W140 czy niezatapialne

Re: mnie to nie wzrusza

pozytywnych opinii w celu poprawy/utrzymania wizerunku produktu wkracza bardziej w obszary reklamy jako narzedzia bezposredniego oddzialywania niz marketingu jako takiego. Mam nadzieje ze nie mylisz obu pojec. > > > > Totalnie pogubiles sie w zeznaniach. O konserwatyzmie w osiagach i wysoki

Re: i bardzo słusznie! Miliony na CBA...

(Polska, 19.10.07)Czterdzieści tysięcy za dwa milimetry Biuro ustawiło przetarg na 140 pistoletów CBA kosztuje nas najwięcej ze wszystkich służb Pod koniec września Centralne Biuro Antykorupcyjne rozstrzygnęło przetarg na zakup pistoletów. Wymagania dotyczące broni sformułowano tak, aby mogła go

Re: komisja Tak ale do całej sprawy a nie wyrywki

Polska, 19.10.07 Czterdzieści tysięcy za dwa milimetry Biuro ustawiło przetarg na 140 pistoletów CBA kosztuje nas najwięcej ze wszystkich służb Pod koniec września Centralne Biuro Antykorupcyjne rozstrzygnęło przetarg na zakup pistoletów. Wymagania dotyczące broni sformułowano tak, aby mogła go

Re: Dacia LODGY proszę o opinie (te "zasłyszane"

Osobiście jednak szukałbym tu w kraju zadbanego Scenica lub Mercedesa B klasy ewentualnie Zafiry lub C-Maxa albo S-Maxa. Scenica kupiłem w 200 roku jeździłem do ubiegłego bez problemów tylko standardowy serwis wymiana materiałów eksploatacyjnych do tego taniej niż tym SUVEm bo miałem lpg auto było lżejsze a

Re: Odpowiedź lukaswu

;Szkoda, że redaktor nie zauważył różnicy w ilości miejsca w A4 versus Monde > o. A4 bliżej do kompaktu niż do klasy średniej ..." > Nie zauważył, bo w niespodziewanym przebłysku świadomości przpomniał sobie, że > A4 NIE CHCE być większe od Mondeo. Mercedes C i BMW 3 są mniejsze od nowego A4 >

Re: D A E W O O - użytkownicy!!! Piszcie o swoich

ozeo napisał: > Witam Was wszystkich :-))) > Ciekaw jestem co napiszecie o swoich Daewoo? Ja sam od czterech lat jeżdżę > Daewoo Espero 1,8 CD z 1997 roku. I jak na razie jestem z niego zadowolony. > Owszem, to nie solidny mercedes (hahaha) ani niezawodna Corolla. Ale... >

Re: renault megane 1996r. co sądzicie o takim auc

się swego czyli żeby pracował równo jak przed regulacją. na prózno ta prosta czynność przerosła inteligencję serwisantów niestety... Dzięki fachowemu ASO za granicą silnik został prawidłowo wyregulowany i do dziś nie dotykany!!! Wbrew opinii auto wcale nie delikatne bo przy 150 km/h przetrzymało

Re: Pytanie do zorientowanych PILNE!!!

nie bite to warto kupić. > Ta wersja ma 140 KM/5750obr/min, zmienne fazy rozrządu 191 Nm/3750 obr. > przyspiesza w 10s do setki, ma wygodne fotele, klimę pełną elektrykę komputer > pokładowy otwieraną szybę tylną, skórzaną kierownicę, białe tarcze zegarów, > ABS,4 poduszki (młodsze 6

Re: ALFA 156 - proszę o opinie.

karbonu, skóa na kierownicy i lewarku, sidzenia w takaninie Blitz, wszędzie napisy Alfa Romeo :)))))) ). Kolorek fuoco negro (czerny metalik). Rocznik 2000 - niedługo kończy 5 latek. Nie ukrywam, że jestem entuzjastą, ale opinie o AR są różne i chyba to zależy od egzemplarza. Mój jest chyba OK

Re: Gaz do nowego Accorda?

inny gaz jest gdziekolwiek bardziej popularny od benzyny, ale Ty starałeś się przypisać mi te słowa, podobnie jak innym forumowiczom w innych dyskusjach-bywa-przypisujesz niewyrażone przez Nich opinie. Oj, nieładnie!! :) A co do mojej nazwijmy to słabości do zasilania gazowego-oczywiście wynika

Do Nico , Jarka, Krzyśka, Andre

ale to mój subiektywny wybór.Zresztą wybrałem go zamiast mercedesa A 140, seata, 206-ki,Polo że o clio nie wspomnę. Do wszystkich! Auto to rzecz, tylko rzecz jakimi cechami i uczuciami byśmy je nie obdarzali.Dlatego nie oceniajmy ludzi po tym czym jeżdżą ale np. po tym jak jeżdżą i przede wszystkim

Re: Sam. francuskie-jakie modele najmniej awaryjn

- fakt niektórych "mechaników" może to przerosnąć. Dzięki temu rozwiązaniu maleją opory pracy wałka i zwiększa się jego żywotność. > obawiajacych się sterotypowej opinii na temat aut francuskich które sz > wyrażnie tańsze na rynku wtórnym i o niebo lepiej wyposażone od niemieckich >

hałas w aucie. Uwaga, bardzo dużo liczb.

warunków (podobna nawierzchnia, prędkość, hałas otoczenia), a po drugie jak wsiądziemy do drugiego auta to zapomnimy, jak było w pierwszym. Opinie znajomych też są niemiarodajne, bo to co dla jednego oznacza „cicho” dla innego może być zakwalifikowane jako „dość głośno

Re: MERCEDES A140 -CO MYŚLICIE?

no właśnie. cena jest b. dobra, tylko opinie są bardzo sprzeczne...a wiesz coś o tym, że jest awaryjny?

Mazda Xedos czy Mercedes S W140- co kupic?

opinie sa rozne. a W-140 jest 4 lata starsze i jest w dieslu ale cena ta sama i drewno w srodku prawdziwe

Re: Mercedes A140

Dzieki za opinie. Dealer twierdzi, ze jest 6 glosnikow a od siebie dorzuci jeszcze przyzwoite radio.

Re: Saab 9-5 (1997-2010) - opinie Moto.pl

silnik moim zdaniem b. przyzwoicie. I taki wynik osiągam jadąc do 130-140. Bez bólu wysiadam z samochodu po 300-400 km trasie, a nie rzadko takie właśnie trasy robię. I wreszcie ktoś napisał prawdę, że płyta Opla, wcale Opla z Saaba nie czyni. Kto tak mówi, nie jeździł po prostu Saabem i tyle. Psuję

Re: Kupno uzywanego samochodu w Holandii.

luksusowe auto z przebiegiem 140 tys. km – uważa właściciel. Recepta na takie auto jest prosta: Trzeba szukać i targować się o cenę. – Sprzedający wystawił cenę 1000 euro, a opla kupiłem od niego za 700 euro, dołożył jeszcze opony „zimówki”. W efekcie lublinianie sprowadzają auta, w

Re: Automaty-wpływ na bepieczeństwo aktywne

> ich udział w rynku będzie rósł . I to jest rzadkie zjawisko. Powszechna jest krytyka automatów na podstawie zasłyszanych opinii albo rzadziej na osobistym doświadczeniu ze starymi np. 3- biegowymi automatami, które można jeszzce spotkać w Ameryce, a które w Europie już przeszły do lamusa

Re: MERCEDES A140 - CO SĄDZICIE?

Dzieki za wszelkie opinie. Co do tego A140, który mam na oku, to jest bardzo dobrze wyposażony (full wypas) no i cena nie jest zła bo niecałe 25.000 PLN wiec sie zastanawiam. A co wy na to ? Za tyle to raczej golfika nie kupie a byloby milo bo aktualnie poruszam sie legendą drugiej generacji ;)

Re: SUV - opinie

. Zatrzymują się na światłach. Równocześnie na światłach zatrzymuje się czerwona corvette.Za kierownicą blondynka z pięknymi niebieskimi oczami.Ona puszcza oko do faceta w mercedesie, on oko do niej i ruszają: mercedes 150, blondynka 140. Znowu światła. Znowu ona oko do niego, on oko do niej i ruszyli

Mercedes A140

Czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym autem? Jesli tak to prosze o wpisy bo zona mnie o cos takiego meczy. Nie interesuja mnie filozoficzne opinie typu "kup lepiej...." itp.

Re: Warto kupić Mercedesa W140 z 93' 300SE ??

W 140 mają opinię dobrych i solidnych aut. Jednak należy zapytać o sens zakupu takiego auta. Niedaje ono prestiżu jaka daje nowa s-klasa a daje natomiast takie negatywne wrażenie w stylu "zobacz gość udaje bogacza bo ma "lochę" ale przeciez widac że to juz stare gów.." Ale

Re: MERCEDES A140 - CO SĄDZICIE?

mamba25 napisała: > pozdrawiam i dziekuje za wszystkie opinie. Ależ nie ma za co. Po to jesteśmy. -- Dlaczego ,poza kilkoma przpadkami, nigdzie na świecie nie jezdzi sie na światłach w słoneczny dzień nie wspominając o istnieniu takiego nakazu ????

Re: Co sądzicie o Mercedesie A140??

wiecej rzeczy zeby sie przyczepic, samochod bardzo sprytnie pomyslany i posiada dobra opinie.

Re: Mercedes 190 E 2.0D - opinie o trwałości?

pół miliona km to żaden wysiłek dla tego silnika, jeden z trwalszych silników w historii stacyjka moze sie popsuc, z tego co pamietam, no i chodzi dziwnie, tzn czy pełny gaz czy troche, zawsze tak samo przyspiesza. ale to sam ocenisz, czy ci to pasuje mimo 4biegów mozna jechac non stop 140 bez

Re: MERCEDES A140 - CO SĄDZICIE?

cieszy baardzo:) ale poczekamy, moze po nowym roku bedzie Fusion, A3, lub jakiś inny furak. pozdrawiam i dziekuje za wszystkie opinie.

Re: MERCEDES A140 -CO MYŚLICIE?

dzięki za opinie, w sumie zdania na temat tego auta są bardzo podzielone, ale potwierdza sie to co piszesz wielokrotnie, jak przeglądam fora. tego właśnie sie obawiam. nie chodzi o to, że koniecznie chce ten model. mam na oku auto z 1998 r., wyposażenie full wypas, za 25.000 i zastanawiam się

Re: Mazda Xedos czy Mercedes S W140- co kupic?

laszlo.kovacs napisał: > opinie sa rozne. a W-140 jest 4 lata starsze i jest w dieslu ale cena ta sama > i drewno w srodku prawdziwe ________________________________________________________________________________ w DWUCH TURACH (2x 4-y lata) mialem Xedos 9 automatic- wspaniale i

Re: Mercedes A140

Gość portalu: Pankracy napisał(a): > Czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym autem? Jesli tak to prosze o wpisy bo > zona mnie o cos takiego meczy. Nie interesuja mnie filozoficzne opinie > typu "kup lepiej...." itp. 1. Bardzo twarde zawieszenie. Musieli tak zrobi ze

Re: Mercedes 190 E 2.0D - opinie o trwałości?

; to pasuje > mimo 4biegów mozna jechac non stop 140 bez urazu dla uszu. No właśnie tego też byłem ciekawy jak radzi sobie auto mimo tylko 4 biegów. A były też wersje 5-biegowe? No i jeszcze spalanie, właściciel mówi że można osiągnąć 5,5 litra/100km bez specjalnego starania się...

Re: MERCEDES A140 -CO MYŚLICIE?

mamba25 napisała: > dzięki za opinie, > w sumie zdania na temat tego auta są bardzo podzielone, ale potwierdza sie to > co piszesz wielokrotnie, jak przeglądam fora. tego właśnie sie obawiam. nie > chodzi o to, że koniecznie chce ten model. mam na oku auto z 1998 r., >

Re: Mercedes A-klasse proszę o opinie

wspomnianym Golfie IV o 140 l bo zdaje sie ze golf IV ma bagażnik 330 l. Nawet po przesunięciu kanapy do przodu całkowita długość A klasy nie "zmniejsza" się i wynosi nieco mniej niż wspomniana Corsa co daje jej (A klass) nieco przewagi na ciasnych parkingach miejskich. Poll

Re: Ile ma mercedes w123 200d (55KM) do setki?

blablibla napisał: > Witam. > Zastanawiam się ile ma wspomniany merc do setki ? Duzo, a nawet wiecej. > Ciągle stotykam się z > opiniami, że rozpędza się ponad pół minuty itp. :) I slusznie. > Wie ktoś dokładnie w jakim > czasie ta wersja 55 konna się rozpędza ? Jeśli nie z

Mercedes-Benz W140

Mercedes W140 – samochód produkowany w latach 1991-1998 przez koncern Daimler-Benz (obecnie Daimler AG). Następca modelu Mercedes-Benz W126. Dostępny jako luksusowa limuzyna klasy S (SE/SEL) oraz w wersji coupé (SEC/CL). Model W140 zaprezentowany w 1991 roku podniósł poprzeczkę

Mercedes-Benz klasy R

Mercedes klasy R ? luksusowy minivan, produkowany od września 2005 roku przez niemiecki koncern Mercedes-Benz. Jest to jeden z większych vanów tej firmy. Pierwszy model koncepcyjny o nazwie Vision GTS zaprezentowano na Salonie Samochodowym w Detroit. Podczas New York International Auto Show

Mercedes-Benz

. Nic więc dziwnego, że za produkty, które z dumą mogą obnosić się takimi walorami klienci są w stanie zapłacić więcej niż przeciętnie u innych producentów.Dzisiejsza kolekcja obejmuje zbiór 550 pojazdów. Wśród nich jest 350 samochodów osobowych, 140 aut wyścigowych i 60 pojazdów użytkowych marki Mercedes-Benz

Mercedes-Benz klasy CL

Mercedes-Benz klasy CL – samochód coupé marki Mercedes-Benz bazujący na klasie S. Powstał na nieco skróconej płycie podłogowej limuzyny klasy S. Generacje klasy CL C140 – lata 1996 – 1999 C215 – lata 1999 – 2006 C216 – lata 2006 – 2013

Mercedes-Benz klasy S

oznaczały klasę samochodu. Model Zdjęcie Lata produkcji Mercedes-Benz W116 1972 - 1980 Mercedes-Benz W126 1979 - 1991 Mercedes-Benz W140 1991 - 1998 Mercedes-Benz W220 1998 - 2005 Mercedes-Benz W221 2005 - 2013 Mercedes-Benz W222 od 2013 Poprzednicy klasy S Mercedes-Benz W105/W180/W128

Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.
Zasady zachowania poufności. O Wikipedii. Korzystasz z Wikipedii tylko na własną odpowiedzialność. Materiał pochodzący z Wikipedii został zmodyfikowany poprzez ograniczenie liczby przypisów. Wikipedia® is a registered tradmark of the Wikimedia Foundation.